Corvax Kft 2021-02-10T12:28:20+01:00

Hírek

Rendszereink

Wprimula

Gyógyszertáraknak teljeskörű informatikai háttértámogatás
biztositása az online pénztárgép és e-vény alapú kiszolgálástól
a készletgazdálkodáson és a sokrétű vezetői támogatáson
keresztül a vényelszámolásig.

Wprimula-Gyse

Azoknak a gyógyászati segédeszköz forgalmazó boltoknak
és bolthálózatoknak, akik teljes egészében számítógép alapú
készletgazdálkodást , vényelszámolást és pénztárgépes
kiszolgálást kívánnak megvalósítani.

Wpille

Kiváló megoldás azoknak a gyógyászati segédeszköz forgalmazóknak
akik szeretnének egy költséghatékony vényelszámolási és TAJ validáló
rendszert

Primaqua

Gyógyászati szolgáltatást végző intézményeknek, elsősorban gyógyfűrdőknek akik a gyógyászati kezelések nyilvántartásához és a kapcsolodó vényelszámoláshoz
hatékony megoldást keresnek.

Wpinfo

Eladótérben kialakított gyógyszer információs pult megoldások
a legköltséghatékonyabb kialakitásoktól a mozgáskorlátozottak
számára is elérhető megoldásokig.

Szolgáltatásaink

Rendszerfelügyelet

Szerződés keretében vállaljuk, az általunk gyártott és forgalmazott informatikai termékek rendszerfelügyeletét.

Partnereinkkel többféle típusú szerződés keretében állunk kapcsolatban:

Bérleti szerződés esetén ügyfelink bérli tőlünk a számítógépes rendszert. E szerződéstípus keretében cégünk vállalja a szoftver folyamatos frissítését és fejlesztését, valamint a vonatkozó jogszabalyi követelmények megvalósítását. Természetesen tartalmazza az OEP – törzsadatok, valamint a szálltái törzsek karbantartását ( gyógyszertárak esetén ).Teljes munkaidőben állunk Partnereink rendelkezésére telefonos ügyfélszolgálatunkkal, szükség esetén helyszíni kiszállással. Lehetőség van e szerződés keretébe összevonni az informatikai rendszerhez szükséges hardver konfigurációt is !

Karbantartási szerződés esetén a Partnerünk által használt számítógépes rendszerre vállalunk rendszerfelügyeletet. Továbbá vállaljuk a program folyamatos fejlesztését és a vonatkozó jogszabályi követelmények megvalósítását. Természetesen tartalmazza az OEP – törzsadatok, valamint a szállítái törzsek karbantartását ( gyógyszertárak esetén ). Teljes munkaidőben állunk Partnereink rendelkezésére telefonos ügyfélszolgálatunkkal, szükség esetén helyszíni kiszállással

Hardverfelügyelet

Elvégezzük az ügyfeleink által használt számítástechnikai eszközök megelöző jellegű karbantartását, szervízelését.

Informatikai fejlesztés

Vállaljuk egyedi megbízás alapján informatikai projektek, fejlesztések tervezését, megvalósítását.

Magunkról

Cégünk 1993-ban alakult. Fő tevékenységünk a szoftverfejlesztés, azon belül is az egészségügyi informatika területe, valamint az általunk gyártott szoftverek fejlesztése és supportja.

Elöszőr gyógyszertári feldolgozó és elszámoló rendszereket fejlesztettünk, melyek rendelkeznek APEH engedélyes pénztárgépes modullal is. Késöbb a meglévő patikai rendszer folyamatos fejlesztése mellett készítettünk egy GYSE feldolgozó és elszámoló rendszert is, hogy bővítsük piacunkat! Az elmúlt néhány év során további témákban is fejlesztettünk, ilyen például a Gyógyfürdő elszámoló rendszerünk. Minden elszámoló rendszerünk OEP által hitelesített szoftver! Több mint 25 éve folyamatos jó kapcsolatban állunk az OEP-el, mint patikai, GYSE és gyógyfürdő elszámoló rendszergazda, valamint tagjai vagyunk a patikai rendszergazdák szövetségének. Partnereinkkel folyamatos szerződési viszonyban állunk. E szerződések keretében látjuk el a fejlesztési és rendszergazdai feladatainkat.

Szakmai tudásunkat folyamatos szakmai tanfolyamokon való részvétellel fejlesztjük. Mindig keressük az új feladatokat az egészségügyi informatika területén!

Kapcsolat

Kapcsolat:

CORVAX KFT

Futár utca 8. I/3.

Budapest

1131

E-mail:

corvax@corvax.hu

Telefon:

Tel/Fax: +361/410-7790

+3630/944-5062

+3630/996-6294